The Steak House

Situat a la famosa Rambla de Catalunya, a passos de al centre de Barcelona. És el cor de la ciutat i a passos de la coneguda plaça de Catalunya. Un lloc on trobaràs molta vida tant de dia com de nit. Diversos restaurants i comerços ens envolten que fan que sigui una zona per sortir de casa a compartir amb amics o amb la família.

PER QUÈ ESCOLLIR ELS NOSTRES TALLS DE CARN MADURAda?

Els nostres animals són guanyat femella de més de 10 anys i els beneficis de la maduració en sec són sabor i tendresa, és el sabor que presenta els canvis significatius amb les llargues maduracions.

PROCESSOS

Aquest procés pot durar des de 30 a 100 dies depenent de la quantitat de greix desenvolupada,generant notes en paladar de fruita seca, com la nou, i fins i tot algun formatge madurat

factor

El factor pel qual els enzims endògenes, presents en la carn, fa que els teixits conjuntius de l’múscul es deshilvanen de forma progressiva, obtenint una textura única a la carn.

FLORIDURES

Els floridures exteriors no són perjudicials per a la peça, sinó que formen una crosta que es neteja a l’servir el producte. Aquests floridures, al costat de les enzims esmentades anteriorment potencien també el gust de la carn.

Fes la teva reserva

Et estem esperant!